The Perfect Day gaat naar de beurs

The Perfect Day gaat naar de beurs.

Nee, niet naar de aandelenbeurs hoor! Ik neem deel aan het weddingevent in het Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse op 7 oktober 2018. Best spannend! Want dit is voor mij de eerste keer.

The perfect day op de trouwbeurs Carlton Oasis

Gelukkig heb ik om mij heen een paar lieve en inspirerende creatieve meiden die mij helpen. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Mirjam van Planet Puk helpt mij met het ontwerp van het drukwerk, Fiona van Koningsbloemen is super creatief op allerlei gebied en natuurlijk met bloemen en Shiela van Waanzinnig Trouwen is mijn steun en toeverlaat als het om styling gaat.

Allereerst moet ik bedenken in wat voor stijl ik de stand van 3 x 2 m ga inrichten. Met het aanbieden van een dienst kan ik nou eenmaal geen product laten zien. Ik wil een sfeer maken die bij mij past en waarbij ik mij op mijn gemak voel. Daarom heb ik gekozen voor rieten stoelen, houten accessoires en een kleed in warme tinten. Kaarsen, waxinelichtjes en natuurlijk verse bloemen maken het af.

Een houten ovalen lijst voorzien van bloemen in herfsttinten dienen als backdrop. Bruidsparen krijgen zo een idee hoe je met een accessoire leuke foto’s kunt maken.

The Perfect Day op het rieten mandje

Een grote foto met een ontspannen lachend bruidspaar samen in een roeiboot komt op een schildersezel. Deze foto prijkt ook op mijn visitekaartje omdat het zo goed weergeeft waar ik voor sta. Ik vind het heel belangrijk dat er van die momenten zijn op een huwelijksdag. Even samen zijn en genieten van het moment. Het bootje en het water is een passie van mij en betrek ik er graag bij.

The Perfect Day at the lake

De organisatie vraagt mij om een leuk presentje te bedenken voor in de goody bag. Dat betekent dat het creatieve brein van de dames op volle toeren werkt. Wij gaan aan de slag met flesjes, zand, kurk, schelpen, touwtjes en sterretjes. Verder maken we teksten voor op een flyer en bedenken we een mooie waardebon.

The Perfect Day met bloemen

Ik zie uit naar de ontmoeting met al die mannen en vrouwen die hun relatie met een huwelijk willen bevestigen en die ik op het trouwevent ga ontmoeten.

The secret ingredient is always love!

1 antwoord op “The Perfect Day gaat naar de beurs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *