Love Boat

De “Love Boat”

Als kind maakt mijn moeder mij wakker zodra we ’s avonds met ons schip Rotterdam invoeren. Ze vroeg dan: “Wil je nog lichtjes kijken?” Natuurlijk wilde ik dat! Ik vond al die lichtjes geweldig. Ik zat dan in mijn pyjamaatje naast mijn vader in de stuurhut.

Weddingplanner The Perfect Day

De liefde voor het water zit in mijn genen. Ik ben opgegroeid in een familie van binnenschippers. De Rotterdamse haven is mijn thuis. Maar na een aantal jaren zelf gevaren te hebben koos ik voor een leven aan de wal. Als weddingplanner betrek ik nu graag water bij de bruiloften, die ik mag begeleiden.

Trouwen aan of op het water heeft iets magisch, het voegt altijd iets toe. Van een prachtig terras aan het water tot een huwelijk in een salonboot of, als je van snelheid houdt, zoevend over de Maas in een watertaxi. De mogelijkheden zijn eindeloos…

The Perfect Day Weddingplanner

Maar alles begint natuurlijk met een romantisch huwelijksaanzoek. Valentijnsdag  is daar een mooi moment voor. De haven is een fantastische locatie om het eens anders te doen.  Op 14 februari vaart de Futureland Ferry op de Maasvlakte speciaal voor verliefde stellen. Je vaart langs de nieuwe terminals met al zijn lichtjes en de grootste oceaanreuzen.

Wat denk jij van een boottocht met een uitgebreid romantisch diner met al die duizenden lichtjes om je heen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *