Brain & Bruis

De Brain & Bruis sessie

Anja van The Perfect Day Weddingplpanner
Anja van The Perfect Day Weddingplpanner

Om tot een uniek ontwerp van je bruiloft te komen bied ik een Brain & Bruis sessie aan. We zoomen in op de details en sfeer van jouw bruiloft. Je gaat bruisen van de ideeen, je krijgt nieuwe inzichten en je wordt creatief. 

Laat je inspireren door het onderstaande verhaal. 

Nog een beetje slaperig zitten J&C tegenover mij aan de eettafel in het ouderlijk huis van de bruidegom. Het is zaterdagochtend 09.00 uur en samen hebben we een missie.

Het is de bedoeling dat we in de komende uren een ontwerp maken voor hun bruiloft. Ze hebben Pinterest en internet afgestruind, maar ze komen er niet uit. Hoe wordt het nou echt hun bruiloft?

Ik  heb het bruidspaar al twee keer eerder ontmoet en dat is fijn. Ze hebben er voor gekozen om zoveel mogelijk zelf te regelen, maar het ceremoniemeesterschap zal ik voor mijn rekening nemen en nu dus ook deze missie.

Ik vind het spannend want dit wordt mijn eerste “Brain & Bruis” sessie. Ja, dat is de bedoeling! Dat het bruidspaar gaat bruisen van de ideeën! Ik heb een groot schetsblok meegenomen en ben benieuwd of het nog lege witte vel zal worden vol geschreven met onze brainwaves.

Voor dit gesprek heb ik drie uur gereserveerd, maar de tijd vliegt voorbij. Het is heerlijk om te zien hoe het bruidspaar “aan” gaat door na te denken over mijn vragen. Het grote witte vel komt vol met schetsen en lijstjes. Dit was de bedoeling! Ineens zien ze het helemaal voor zich en als ook de bruidegom zegt dat hij het “vet” vindt dan weet ik dat het goed zit. Het bruidspaar is helemaal blij en weet nu waarmee ze aan de slag kunnen.

Joram

Bruidegom

Het oriënterende gesprek was heel erg prettig om te doen. Omdat wij veel zelf willen regelen en weinig ervaring hebben op dit gebied is het erg prettig hulp te krijgen.


Tijdens dit gesprek hebben we heel veel duidelijkheid gekregen wat er precies allemaal nog geregeld moet worden. Een aantal van deze zaken zouden niet in ons opgekomen zijn. 


Ook hebben wij een thema besproken voor onze trouwerij. Samen kom je op hele goede ideeën waar je zelf niet aan gedacht zou hebben.


Door samen te bespreken wat wij belangrijk vinden en wat ons "ons" maakt kun je een hele complete en typische bruiloft creëren. Zodat onze bruiloft, onze "Perfect day" wordt.  

Hier hoopte ik op. Ik vind het echt super om bruidsparen te helpen en ze nieuwe inzichten te geven. Ik wil jou ook graag de kans geven om de Brain & Bruis te ervaren.