Mijn verhaal

portret Anja

Fotograaf: Moniek van Gils

Mijn verhaal

Het roer gaat om!

Door het vroege overlijden van mijn vriendin Tanja besluit ik mijn leven anders in te richten en het helemaal anders te gaan doen. Ik zeg mijn baan als secretaresse op en begin aan de opleiding Professioneel Weddingplanner. Het sluit precies aan bij mijn passie en talent voor plannen en organiseren. 

Magisch

Hiermee betreed ik een branche, die ik nog niet ken. Nieuwsgierig maak ik kennis met de magische wereld van de bruiloft. Ik beland op toffe locaties en maak kennis met de leukste leveranciers. Ik hoor woorden waar ik nog nooit van heb gehoord zoals centerpiece en backdrop, en zelfs het woord foodtruck is op dat moment bij mij nog niet zo bekend.

Stage

Een jaar lang begeleid ik voor mijn stage een bruidspaar. Nog steeds ben ik ze super dankbaar voor deze ervaring. Als ik mijn diploma haal en mezelf Gediplomeerd Weddingplanner mag noemen breekt een spannende tijd aan: ik start mijn eigen bedrijf The Perfect Day.

The Perfect Day gaat van start!

Na een bezoek aan de Kamer van Koophandel, het inrichten van mijn kantoor en het regelen van alle randzaken is het eindelijk zover!  Samen met mijn collega weddingplanner Sheila mag ik meewerken aan een paar bruiloften met leuke mensen op mooie locaties. De bruidsparen zijn super tevreden! Wat voelt dat fijn. 

Met veel plezier en passie

Inmiddels heb ik al veel bruidsparen geholpen. En elke keer ben ik weer blij dat ik toen die sprong in het diepe nam. Op zoek naar een weddingplanner of een ceremoniemeester? Ik maak met veel plezier en passie werk van jullie bruiloft!

Liefs,

Anja