Ceremoniemeester

Ceremoniemeester Anja Konings maakt van jouw bruiloft een Perfect Day

Bruiloft Yara en Karel

Fotograaf: Fotomar

Bruiloft Yara en Karel

Fotograaf: Fotomar

Een ceremoniemeester kiezen

Wie wordt jullie ceremoniemeester? Misschien wil je een goede vriendin vragen of je broer of zus. Maar hoe gaat dat dan? Hebben zij wel eens vaker een bruiloft georganiseerd? Hier in Nederland wordt het vaak als een erebaan gezien, maar het is best een pittige klus.

Een ceremoniemeester is onmisbaar op je huwelijksdag. Hij/zij ontvangt de gasten, zorgt dat alles klaar staat, heeft contact met alle leveranciers, is het aanspreekpunt voor de gasten, houdt de tijd en het draaiboek in de gaten en is troubleshooter.

Geniet, met z’n allen

Het uitbesteden van het ceremoniemeesterschap is zo gek nog niet. Zo kan iedereen die je lief is genieten van jullie trouwdag en feesten zonder stress. De taak van ceremoniemeester neem ik graag voor mijn rekening, ik zorg met kunde, plezier en passie voor een onvergetelijke dag.

Om elkaar te leren kennen vindt tijdig, maar tenminste twee maanden voor de bruiloft, een kennismakingsgesprek plaats. En daarna

  • bespreken we alle details met betrekking tot de trouwdag
  • voeren we samen de laatste detailbespreking bij de trouwlocatie
  • check ik de afspraken met alle overige leveranciers
  • stel ik een gedetailleerd draaiboek op
  • ben ik het aanspreekpunt voor gasten, leveranciers en locatie
  • begeleid ik jullie huwelijksdag en zorg ik voor een onvergetelijke en zorgeloze dag!

Slim!

De taak van ceremoniemeester is niet iets wat je er zo maar even bij doet, net als bij weddingplanning komt meer bij kijken dan je denkt.  Slim als je bent besteed je het ceremoniemeesterschap uit aan The Perfect Day. Benieuwd naar het kostenplaatje? Klik hier.

Anja van The Perfect Day bij de bruiloft van J&P

Fotograaf: Cfoto