Weddingplanner

Trouwen in Zuid-Holland: we maken van jouw bruiloft een Perfect Day!

Herfst bruiloft the perfect day weddingplanner rotterdam

fotograaf: Bianca Rijkenbarg

Herfst bruiloft the perfect day weddingplanner rotterdam

fotograaf: Bianca Rijkenbarg

Met de The Perfect Day Weddingplanning haal je nuchter organisatietalent in huis. In de spannende tijd die aanbreekt moet er tenslotte iemand zijn die het hoofd koel houdt 😉

Je kunt rekenen op een soepel verloop van de voorbereidingen en dat alles wat op de ‘to do-lijst’ staat op tijd en goed geregeld is. Zo hoeven jullie je alleen bezig te houden met de leuke dingen, of die aspecten van de huwelijksdag die je graag zelf regelt. Vanzelfsprekend hebben we nauw contact en overleggen we regelmatig om de planning door te spreken. Jullie behouden te allen tijde de regie.

De Weddingplanner, jouw rots in de branding

Mijn rol is adviserend en uitvoerend. Jullie bepalen of je elk onderdeel, of delen van de voorbereidingen wilt uitbesteden. Schakel mij in en ik zorg o.a. voor

  • Draaiboek en planning
  • Budgetbewaking
  • Kwaliteitsbewaking 
  • Locatie: suggesties, regelen en afspraken maken
  • Leveranciers: suggesties, regelen en afspraken maken 
  • Styling 

Kortom, we regelen samen wat je wel en niet nodig hebt om ervoor te zorgen dat jullie samen met jullie gasten gaan genieten van een geweldige dag!

Trouwen op of aan het water, kan het mooier?

Als het ook maar even kan zoek ik een mooie locatie op of aan het water. Het heeft iets magisch en het is altijd in beweging. Van ceremonies op een steiger of een prachtig terras, tot trouwen in een luxe salonboot: als schippersdochter word ik er blij van! Maar het zijn maar voorbeelden. Op en om het water kun je alle kanten op, je zult verbaasd staan over de mogelijkheden.

Geen weddingplanner nodig maar wel op zoek naar een ceremoniemeester? Klik hier.

 

Anja van The Perfect Day op locatie bij kasteel De Haar in Haarzuilens.